Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η BranDPixeL είναι ένα Digital Agency με έδρα την Ελλάδα.

Τα άρθρα είναι πρωτότυπα ή αναδημοσιεύονται μετά από έρευνα. Παρακαλούμε να γίνεται χρήση με αναφορά πηγής. Η ευθύνη νομιμότητας, ποιότητας και τιμής ανήκει αποκλειστικά σε όσους τα παρέχουν.Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού Τόπου είναι υποχρεωμένος να λάβει γνώση των όρων χρήσης, που αναφέρονται στο παρόν κείμενο και ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των κάθε είδους κειμένων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών, των μαγνητοσκοπημένων αρχείων καθώς και κάθε άλλου είδους αρχείων που περιλαμβάνονται στο Δικτυακό Τόπο

Πνευματικά δικαιώματα

Ο επισκέπτης αναγνωρίζει αφενός ότι ολόκληρο το περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, σημειώσεων, προτύπων και λύσεων αυτών, γραφικών, βιντεοσκοπημένων αρχείων και παντός είδους υλικού που περιέχεται σε αυτά τα αρχεία και γενικά καθένα χωριστά και όλα τα αρχεία αυτής της ιστοσελίδας είναι της BranDPixeL, απαγορεύεται η μαγνητοφώνηση, εγγραφή σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο, η αποθήκευση, αντιγραφή, επεξεργασία, τροποποίηση, δημοσίευση, διανομή με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του Δικτυακού ΤόπουΣε περίπτωση που κάποια ανάρτηση περιέχει μη νόμιμα, ανακριβή στοιχεία ή θίγει με οποιοδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας για να αφαιρεθεί άμεσα. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο BranDPixeL δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Ο επισκέπτης κατανοεί και αποδέχεται ότι πρέπει να αξιολογεί και να είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που μπορεί να ενέχει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου.

Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το digitalent  Greece για οποιαδήποτε βλάβη, λάθος ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.

H BranDPixeL δεν παρέχει καμία εγγύηση ούτε προς τον  επισκέπτη ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες και το κάθε είδους περιεχόμενο του δικτυακού τόπου παρέχονται χωρίς διακοπές και τεχνικά σφάλματα.

Λίστες email

Προκειμένου να γραφτεί στο newsletter της BranDPixeL ο επισκέπτης πρέπει να δώσει μια έγκυρη email διεύθυνση. Η διεύθυνση αυτή χρησιμοποιείται για την αποστολή του newsletter και άλλων ενημερωτικών μηνυμάτων προς τους χρήστες του site και για κανένα άλλο λόγο. Όσοι αναγνώστες καταχωρήσουν το e-mail τους και δεν λάβουν το μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής θα λαμβάνουν ένα εβδομαδιαίο e-mail από το οποίο μπορούν να διαγραφούν οριστικά.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διαγράψουμε τα στοιχεία σας από κάθε λίστα που μας έχετε δώσει ή από κάποια online αγορά ΕΔΩ