Το νέο εργαλείο για eshops. Ακολουθούμε τον πελάτη σε 7 στάδια
Το eCommerce7 είναι το εργαλείο που αναπτύξαμε για τη μεγιστοποίηση των κερδών όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η BranDPixeL είναι ένα καινοτόμο ecommerce marketing agency στην Ελλάδα με στόχο να είναι ο πολύτιμος συνεργάτης σας.

BranDPixeL::.. eCommerce Marketing Agency

Ακολουθήστε τα 7 βήματα των πελατών σας μαζί μας και θα είστε κερδισμένοι

Ο πελάτης δεν είναι έτοιμος για την αγορά και δεν έχει αποφασίσει για την επιλογή του. Βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και βλέπει διάφορες σελίδες γενικού περιεχομένου αλλά και γύρω από τα ενδιαφέροντά του. Στο στάδιο αυτό του δίνουμε ιδέες σχετικά με την επιχείρησή μας και φροντίζουμε ώστε να μας γνωρίσει αρκετά κερδίζοντάς του την εμπιστοσύνη αλλά και αναγνωρισιμότητα.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ
N

Display Ads

N

Social Media

N

Content Marketing

N

SEO - Corporate Blog

N

Buyer Personas

3
Ο πελάτης ερευνά online. Σύμφωνα με στοιχεία της Google το 95% των αγοραστών κάνει έρευνα online πριν αγοράσει ηλεκτρονικά ή από φυσικό κατάστημα.Το στάδιο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αποτελεί σημαντικό βήμα στην τελική απόφαση του καταναλωτή. Το ecommerce marketing έχει πολλά εργαλεία για να γνωρίζουμε τις συνήθειες και τα ενδιαφέροντα των πελατών σας.

ΕΡΕΥΝΑ
N

Search Advertising

N

Display Advertising

N

Social Media

N

Audiences

N

SEO

3
Είναι η πρώτη επιτυχία, να φέρουμε τον πιθανό πελάτη στο website μας. Με συνεχείς βελτιώσεις και σύγχρονες τεχνικές ευχρηστία, πειράματα και μελέτη στατιστικών καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε το μέγιστο conversion rate του site. Αν ο πελάτης συνεχίσει να ψάχνει τότε θα τον ακολουθήσουμε!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
N

Email marketing

N

Landing Pages

N

A/B tests

N

Google Analytics

N

Usability testing

N

Heat mapping

3
Για κάθε online αγορά ο πελάτης ψάχνει 7 – 25 websites σε 5 – 15 ημέρες. Στο διάστημα αυτό φροντίζουμε να τον ακολουθούμε με μια ευγενική υπενθύμιση της επιλογής του να αγοράσει από εσάς. Μαζί με όλα τα προηγούμενα στάδια ο πελάτης θα είναι ήδη πολύ κοντά στο να σας επιλέξει.

ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
N

Display Ads

N

Remarketing

N

Email marketing

N

Inbound marketing - CRM

N

SMS marketing

3
Είναι η στιγμή της επιτυχίας! Ο πελάτης σας επέλεξε. Πρέπει τώρα να βρει εύκολα όσα χρειάζεται και να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς. Φροντίζουμε να ολοκληρωθεί η αγορά και καταγράφουμε στατιστικά που θα βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών και θα αυξήσουν το καλάθι.

ΑΓΟΡΑ
N

Google Analytics

N

Optimization A/B tests

N

Στατιστικά

N

Exit & In-page Surveys

3
Ο πελάτης χρησιμοποιεί τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Σαν ecommerce marketing agency φροντίζουμε για την ικανοποίηση του πελάτη και φροντίζουμε να κοινοποιηθεί η ποιότητα όσων αγόρασε καθώς και η άριστη εξυπηρέτηση που είχε.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
N

Social Media

N

Ερωτηματολόγια

N

Content Marketing

N

Email Marketing

3
Ο πελάτης θα επιστρέψει και θα επαναλάβει τις αγορές μαζί με τους φίλους που θα συστήσει. Η διαδικασία μας θα ξεκινήσει από την αρχή για τον επαναλαμβανόμενο αλλά και τους νέους πελάτες.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
N

Reviews

N

Social Media

N

Επαναληπτικές αγορές μελών

3
BranDPixeL

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

The Future Is Intelligent Advertising

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την φόρμα και κάντε μια πρώτη γνωριμία με το σύστημα διαφήμισης που θα σας φέρει αποτελέσματα